23 Ocak 2009 Cuma

Eskidar'dan Üsküdar'a Fotoğraf Sergisi


İfsak 148. Dönem Proje Grubu üyelerinin ‘ Eskidar’dan Üskidar’a’ konulu fotoğraf sergisi 17 Ocak 2009 tarihinde açılıyor. Proje Danışmanlığını Ufuk Teksoy’un, danışman yardımcılığını ise Murat Coşkunçay’ın üstlendiği sergi 30 Ocak 2009 tarihine kadar İFSAK İbrahim Zaman sergi salonunda fotoğrafseverleri ağırlayacak.

Eskidar’dan Üsküdar’a isimli fotoğraf sergisi, İfsak İbrahim Zaman Sergi salonunda; İfsak Üyeleri, fotoğraf sanatçıları ve sanatseverlerin katılacağı bir programla 17 Ocak cumartesi saat 16:00’da açılacak. Yine Üsküdar fotoğraflarından oluşan bir de slayt gösterisi yapılacak.İFSAK 148. dönem proje grubu; 1 yıl süren yoğun çalışma ile Üsküdar’ı fotoğrafladı.Proje grubu üyeleri duygularını şu cümlelerle aktarıyor; Kış, bahar ve yaz aylarında Üsküdar sokaklarında yürüdük adım adım. Bazen grup olarak bazen de yalnız. Bazen bir detayda saatlerimizi geçirdik, bazen de tepelere çıktık genele varabilmek için. Bazen sabahın erken saatlerinde çınar altında kahvaltıda, bazen de soğuk bir kış gününde yorulunca bir kahvehanede Üsküdarı konuştuk, Üsküdarı düşündük ve en az bir üsküdarlı kadar Üsküdarlı olduk. Ve fotoğraflarımızla anlattık Üsküdar’ı.

İFSAK 148. DÖNEM PROJE GRUBU
Proje katılımcıları:
Ahmet Gürsel, Ayşegül Çelik Soysal, Cihat Sönmez, Çiler Ay, Emriye Bayraktar, Engin Soguksu, Esra Çolak, Ferdi Aşar, Funda Çorbacı, Gülay Zeynep Oğuş, İsa Terli, Jil Pardo, Kadir Kendüzler, Leman Sekman, Meltem Yücel, Merve Ermis, Mustafa Altundağ, Mustafa Filiz, Onur Atmaca, Sema Candar, Senem İlter, Serhat Kasmalar, Şenay San, Yasemin Bakır, Zühal Özgündüz

YER : İfsak İbrahim Zaman Sergi Salonu
ADRES : İstiklal Cad. Ayhan Işık Sok. No:32/2 Beyoğlu / İstanbul
Alıntı:Uzunmetraj

1 yorum:

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Oo süper ya. bu sergiye kesin gitmek lazım. kimbilir ne güzel fotoğraf kareleri çıkmıştır üsküdardan