12 Kasım 2008 Çarşamba

Erkeğin "G"noktası = perineum

Erkeğin gizli zevk noktaları
• Dr. Patti Britton'a göre, erkeklerin aslında 2 'g noktası var'. Peki nerede bu noktalar?
1. İlki frenulum: Penisin hemen altındaki hassas bölge. Dr. Britton “ Bu seks noktası, dokunulduğunda erkeğe kendinden geçirici bir his yaratır. Sinir uçlarının bir demeti ve canlandırıldığında özellikle hassas” diyor.





1 Foreskin's outside fold
2 Meatus
3 Glans
4 Frenulum
5 Foreskin's inner fold
6 Ridged band and mucocutaneous junction

2. İkincisi perineum: Testiküller ile anüs arasındaki deri. Müstehcenleşmeden önce, bu noktanın dokunulduğunda ekstra zevk veriyor çünkü bu bölgeye seks sırasında dokunulduğunda erkeği daha uzun süre sert tutuyor.

Ayrıca Dr. Britton onu “kutsal seks noktası” olarak adlandırıyor çünkü uyarılmanın yüksek olduğu zamanlarda nazikçe ya da sert olarak sürtüldüğünde derin zevk hissi yarattıyor.
bu bölge, aşağıda görüldüğü gibi prostat bezidir . seks ve orgazm esrasındaki uyarımında bir erkeğe, standart seksin yaşamayacağı kadar bambaşka bir orgazm çeşidi vaadetmektedir. kadındaki "g noktası"nın erkek versiyonudur.

"anüs ile testisler arasındaki boşuk" olarak bilinen p noktası. (1 numaralı nokta)
tıpkı kadında "uyandırılmadığı" sürece zevk vermeyen ve bir işe yaramayan g noktası gibi; p noktası da doğru bir müdaleyle uyarılmazsa, sekse herhangi bir katkı sağlamaz. tıpkı daha önce orgazm olmamış kadınların, gerçek (vajinal) bir orgazmı yaşayabilmesinin bir takım faktörlere bağlı oluşu (erkeğe mutlak bir güven, zihnen ikna olmuşluk, duygusal çekim vs) gibi, erkekte de normalde "uykuda" olan bu noktanın ilk keşfi, benzer faktörlere bağımlıdır.

yani bir erkeğin p noktasını uyandırmak için, aranızda koşulsuz bir güven ortamı oluşmalı, sekste "ayıp" olmayacağını fiziksel iletişiminizle çok net biçimde içselleştirmiş ve cinsel olgunluk'a erişmiş bir çift olmalısınız. uyarım için çeşitli şiddette etki yaracak yöntemler var. bunlar sadece "dışarıdan" okşamalar şeklinden tutun da, anüs içinden parmakla uyarıma, hatta vibrasyon özellikli seks oyuncaklarına kadar birçok farklı şekilde olabilir. yalnız önemli nokta şu ki; doğduğundan beri "gay"lik paranoyasıyla büyüyen (tıpkı kızlarımızdaki "kötü kız"lık paranoyası gibi) bir erkek nesli için kolay olmayabilir böyle bir fikre alışma evresi. sevgiyle yaklaşmak, çok yumuşak ve sevecen davranmak gereklidir. ilk etapta "sevgilim bak böyle bişey var" diye lafa ortasından girmeseniz iyi olur .

Erojen bölgede dolaşırken dikkatli olunmalı!
• Dairesel hareketler yapın.
• Kesinlikle çok yavaş olun, çok hassas bir bölge, kendinizi kaptırıp biraz sertleşirseniz can yakabilir. Bu da konsantrasyonu dağıtır.
• Hemen sekse başlar başlamaz erojen bölgede gezinmeyin! İlk zamanlar partneriniz boşalmaya çok yaklaştığı anlarda başlayın. Giderek öne çekin zamanı.
• Kesinlikle sert bir tenle yapmayın, onu zımparalıyormuş gibi olmasın. Kayganlaştırıcı veya o işlevi görebilecek kremler sürebilirsiniz. Ve tabi elleriniz de buz gibi olmasın .

İlerleyen aşamalarda şayet partneriniz de alışmış ve size bu kadar özel bir deneyimi 'birlikte' yaşayacak kadar güvenmiş olursa, ufak ufak penetrasyon turlarına da başlayabilirsiniz. Parmak uyarımı güzel ve doyurucu bir yöntem . başlangıç için.tıpkı kadınların g noktası gibi uyarılabilir. bunun en genel ve garanti yolu, erkeğin yatarak bacaklarını açması ve penetrasyon işleminin parmakla gerçekleşmesidir. (hijyenik açıdan ameliyat eldiveni takmanız sizin için iyi olur)

(avuç içiniz yukarı bakacak şekilde parmağınızı birkaç santim sokup "gel gel" yapar gibi hareket ettirmelisiniz. bunun yanında uyarılma fazından sonra dairesel hareketler de etkili olabilir)
ilerleyen aşamalarda arzu ederseniz vibrasyonlu seks oyuncaklarına da geçilebilir tabii...

aslında erkeklerin tümü bundan habersiz değildir. bazıları bunu keşfetmiştir ve (o yukarıda bahsettiğim "gaylik paranoyası" sebebiyle) çok derin bir suçluluk psikolojisi içerisinde kendi kendine yaşar sadece. ölümcül bir günah gibi gizlenir, çünkü kendi kendini bile "gay" olarak algılamasına sebep olur birçok erkeğin.

nasıl yapılır?
mesela mastürbasyon esnasında boşta kalan elinin kendi parmağını kullanarak yaparlar... aslında birçok çeşit olabilir...
"p noktası uyarımı" son derece doğal ve normal bir seks eylemidir. bunu keşfetmiş ve yaşayan bir erkeğin (kendi cinsinden duygusal olarak hoşlanmıyorsa) eşcinsellik gibi bir eğilimi yoktur. anal uyarım, insan vücudundaki çok sayıdaki erojen bölgelerden sadece birini kapsar.
ve tekrar ediyorum; günah değildir, ayıp değildir, yanlış değildir, zararlı değildir. bunu yaşayan erkekler, "standart" bir sekse nazaran çok daha şiddetli bir orgazm tecrube ederler.

bu bir erkeği kadınsılaştırmaz mı?
hayır, aksine "gaylik paranoyası" yüzünden bişeyleri yaşayamamış, yahut keşfetmiş ama suçluluk duygusu içinde, kendine bile itiraf etmeden yaşamış erkeklerin "kuyruk sokumundaki kavga"yı bitiren bişeydir bu. bir erkeği çok daha zevk dolu, çok daha özgüvenli, çok daha sakin ve olgun, yapar...
ha tabii bu bahsettiğim şeyler, partneriyle özgür ve mutlu biçimde bu hadiseyi yaşayabilen erkeklere ait özelliklerdir. yoksa (keşfetmesine rağmen) bu hadiseyi bastırmaya çalışan, yoksaymaya çalışan, bunun bünyesinde ortaya çıkardığı karmaşayı, "maçoluk" tavrını abartarak nötralize etmeye çalışan adamlarda tam tersi işler süreç...
onlar için yasak elma olan bu hadise dayanılmaz bir suçluluk, aşağılık hissi ve abartılı bir yaşam tarzı olarak sirayet eder hayata... "eril enerjinin doğru kullanılmadığında ortaya çıkarabileceği yıkıcılık", genelde bu tip bir sürecin sonunda gözler önüne serilir zaten...

Önce kadının mutluluğu...
• Eğer kadın olarak partnerinizle birlikteyken gerçek (vajinal) bir orgazm yaşamıyorsanız bu işe hiç girişmeyin. Enerjisel anlamda tam bir 'dişi' sıfatı kazanmayan (orgazmı tanımayan) kadınlarda, eril enerji ön plandadır.
• Siz farkında olmasanız da, çok içerden sizi domine eden, yıkıcı ve hırpalayıcı bir kaynakla beslenir var oluşunuz. Görünürde ne kadar yumuşak huylu, sevecen olursanız olun, orgazm olmuyorsanız o eril enerji etkisinden çıkamazsınız. Aynı şekilde eşiniz de sizin bu 'domine' iç enerjinizden dolayı yalan yanlış bir şekilde 'dişil' sürece girer. Çok tehlikeli bir ayrımdır bu.
• Eşinizi mutlu etmek istiyorsanız bile, önce kendi mutluluğunuzu sağlamalısınız. Aksi halde zaten aslında çok lezzetli bir yemeğin içine zehir karıştırmış oluyorsunuz. Hiçbir işe yaramaz. Yarar sağlamadığı gibi bir de üstüne yıkıcı etki de yaratabilir.

**ayrıntılar için google'dan "male perineum point", "sacret spot massage" "prostate massage" "perineum massage" gibi aratabilirsiniz.

Not:Bu yazı bir makaleden alıntıdır.

4 yorum:

кα¢αкgαу dedi ki...

ben de bizim sobatta* kitabıyla mı uğraşıyor dedim...alıntıdırı okumadan=)
*sobatta tıp fak.larda kullanılan anatomi atlası=)

Femme Fatale dedi ki...

Deneme istiyorum parmak olayini

Adsız dedi ki...

Bende deneyebilirsin

Unknown dedi ki...

anal bölge uyarımı fiziksel bir zevkdir.erkeklere karşı cinsel ve duygusal bir ilgin var mı ? anüsünü uyarırken erkekler aklından geçiyormu bu sorunun cevabı hayır ise sorun yok demektir. he heteroseksuel erkek için psikolojide önce yenebilmesi gerekiyor bunları.insan bildiği şeyden korkmaz bilmediği şeyden korkar. bu korkuyu da aştığı zaman cinsel reportuvarına bir şey daha eklemiş olur. he artısı ne olur en fazla kendini daha özgür hisseder ve anüsüne koyduğu engelin saçma olduğunu anlar daha eğlenceli daha zevkli masturbasyon yapmaya başlar. bilmediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz seks karşılıklı zevk alındığında sekstir.