16 Nisan 2010 Cuma

Uyma İmama


MANİSA'DA TECAVÜZCÜ İMAM!
Manisa merkezde bulunan İstasyon Camii'nde çalışan 41 yaşındaki iki çocuk babası imam A.I. Manisa İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gören 4 erkek öğrenci ile bir yıldan bu yana cinsel ilişkide bulunduğu, bazı öğrencilere de cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Manisa'da şok etkisi yaratan olay, yaşları 15 ile 17 arasında değişen mağdur çocukların yakınları tarafından polise yapılan ihbar sonucu ortaya çıktı. Çocuklarının garip davranışlarından şüphelenen ailelerin başvurusu üzerine Asayiş Şubesi ve Çocuk Şubesi birimleri, soruşturmayı derinleştirerek önce imam tarafından cinsel ilişkiye zorlanan öğrencilerin ifadelerine başvurdu. Öğrencilerin ifadeleri doğrultusunda Manisa Merkez İstasyon Camii İmamı A.I gözaltına alındı. "Küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girmek" suçundan Manisa adliyesine sevkedilen A.I. tutuklanarak Manisa Cezaevi'ne gönderildi.

Asayiş Şubesi ve Çocuk Şubesi birimleri olayın soruşturması derinleştirerek önce imam tarafından cinsel ilişkiye zorlanan imam hatip lisesi öğrencilerinin ifadelerine başvurdu. İmam hatip lisesi öğrencileri E.O., A.T., E.T., ve H.B.'nin ifadelerinde olayı anlatmamaları için imamın kendilerine cep telefonu hediye ettiğini ve kendileriyle namaz kıldırdığı camide ilişkiye girdiğini söyledikleri öğrenildi.

Haber linki

Hiç yorum yok: