29 Aralık 2008 Pazartesi

Mim söz konusu


Kimlere aşık oluyorsunuz ?
mimiyle ilgili test sonucu: (Burdan gayyor a sesleniyorum KaçakGay'in
bahsettiği bu olsa gerek birkaç arkadaşın sitesindede gördüm mimi.)
Baskın Karakter
Siz doğarken yönetici vasıflarıyla doğmuşsunuz ve şimdiye kadar hep yönetmeye ve yönlendirmeye alışmışsınız.Bu yüzden hayatınıza girecek kişilerde sizin tercihlerinize uyması şartını gözetiyorsunuz. Sizin isteklerinizi gerçekleştirecek ve onlara uyacak karakaterde kişilere aşık oluyorsunuz. Başrolünde siz değilseniz o ilişki size mutluluk getirmiyor. Bu yüzden zaman zaman birlikte olduğunuzda birbirinizi çok daha iyi yerlere taşıyabileceğiniz ilkişkiler varken bunlara sırt çeviriyor ve çok daha azıyla yetiniyorsunuz. Bir gün birisi çıkıp size ilişkinin bir savaş olmadığını ve iki taraf da eşit olduğunda çok daha mutlu olunabileceğini farkettirecek.

Aşağıda gördünüz de burcumun özellikleri:Aslan ...

TEMEL ÖZELLİKLERİ:
Yönetici Yıldızınız: Güneş (En üstün güç temsilcisi)
Grubunuz: Ateş, pozitif
Üstün yeteneğiniz: Plan kurma
Özelliğiniz: CömertlikEmeliniz: Yükseğe ulaşmakAmacınız: Çok şeye kavuşmak
Anahtar Sözcüğünüz: Yaratıcılık
Yenmeniz gereken huyunuz: Kendini beğenmek
Uğurlu gününüz: Pazar
Uğurlu sayılarınız: 1, 4, 34, 653, 6743
Uğurlu taşınız: Elmas, sarı safir, sarı pırlanta
Uğurlu renkleriniz: Koyu sarı, altın sarısı, sarı krizantem ve orkide
Uğurlu çicekleriniz: Kırmızı gül, sarı krizantem ve orkide
Uğurlu kokularınız: Misk, portakal çiçeği ve gül
Hoşlandığınız müzik: Neşeli ve oynak parçalar
Olası hastalıklarınız: Kalp ve kan dolaşımı hastalıkları
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Yay, Koç
İyi anlaştığınız burçlar: Başak, Terazi, İkizler, Yengeç
Kötü anlaştığınız burçlar: Akrep, Kova, Boğa
Ne iyi ne kötü: Balık, Oğlak
Başarılı olacağınız meslekler: Askerlik, doktorluk, kimyacı, dişçi, güzellik uzmanı, kara hava denizle ilgili işler

Aslan, kişiliğinde canlılığı, yaşam gücünü, ihtirası, yiğitliği ve asaleti temsil eder.
Yürüyüşü, canlı hareketleri, sıcaklığı, sağlam ve sakin görünüşü ile tanınır.
Asla kendisinden şüpheye düşürmeyecek güçlü bir yapıya sahiptir ve son derece sıcak kalplidir. Doğallığı neredeyse çocuksu cazibesi ve gözlerinde parıldayan yaşam sevinci, birçoklarında reddedilemez etki bırakan bir çekim gücüne dönüşür. Böyle seçkin yeteneklere sahip bir başka burç yoktur.
Asalet, cesaret, doğru sözlülük, azim, sevme yeteneği, büyüklük, iyilik, gerçekten kurallara göre bir kişilikte birleşebilir. Bunun yanında, kibir, gurur, hakimiyet, küstahlık, kendini beğenmişliği de vardır ve eğer bu kötü huyları atarsa, çekilmez, bencil bir krala dönüşebilir. Kesin olan şey, bu özelliklerin ve burada sayılamayacak eğitim, arkadaş etkisi ve sosyal çevre gibi faktörlerin değişik kişiliklere yol açabileceğidir. İdeal durumlarda dürüst, sıcak kalpli, geniş ve iyi insanlarla karşılaşabilir.
Şaşırtıcı olan Aslan insanlarının büyük problemleri çözerken bile, sakinliklerini çabuk kaybetmeleridir. Kendilerine verdikleri değere bağlı olan ve her problemi çözmelerine yarayan güçlü azim, onları gıpta edilecek derecede hoş gösterir. Canlıları anlama ve dikkatlerini her şeyin özüne yöneltme yetenekleri vardır. Bu özelliği onu korkulan bir eleştirmen yapar. Gözüne batan her şeyi acı alaylar, yaralayıcı sözler, ve en iyi durumda kırıcı bir imayla acımasızca eleştirecektir.Eleştirileriyle bir insanı kırıp kırmadığı onun için önemsizdir. Başka bir fikrin doğruluğunu kabul etmemekte direnir. Onun kararları hatasızdır.

Sonuç olarak :burcum ve test sonucu eşit değerde çıktı.Aslında kendini beğenmiş biri değilimdir. Ama gösterişi severim.Biraz garip oldu ama öle.... :DYönetmeyi severim doğru.Aileme son derece düşkünümdür tabi sevdiklerimede.Tek kötü yanım eğer birinden vazgeçtiğsem (kesin bam telime başmıştır.)hayatımın sonuna kadar yüzümü cevirip bakmam.Merhametliyimdir.Kendimce doğru olduğunu düşündüğüm bir fikri ,başkası tarafından çok zor değiştirir.Duygusalımdır.İnsanlara iyi niyetle yaklaşırım.Ama kızdırırlarsa sonuçlarına katlanırlar.Bide çok sabırlıyım ama çabuk parlarım.
Şimdi bende Boogie'yi,Gökyüzü 'nü mimledim. :D Kolay gelsin....

3 yorum:

кα¢αкgαу dedi ki...

evet testi de yapmışssın sen, sayın baskın karakter=)

blue tie dedi ki...

:D

Emre KORLU dedi ki...

ben o testi yapamadım yani bugün çok yorgundum..ama kendimi ifade edebilmişimdir umarım..çok teşekkürler bu arada..