10 Mart 2010 Çarşamba

Ezik=Sevan Nişanyan



Dün izlediğim Teke Tek programında şok üstüne şok oldum.
Nişanyan denilen zat bir konuda tartışmak veya konuşmak şöyle dursun ilk önce edep ve terbiye öğrenmesi gerek .Zaten Halaçoğlu hocamızın terbiyesi ve sakinliği karşında yeterince ezik duruma düştü.Ama bütün bir ermeni milletinide rezil etti.
"yalan-yalancı-ahlaksız-....."gibi bayırıp çağırmak kendi seviyesinide ortaya koydu.
Bir ara kendini kaptırıp sanki karşısındaki çocukmuş gibi bağırdı prof. Halaçoğluna.
Zaten kendisi bir tarih üstadı değil ,be kardeşim niye çıkarsın koca prof'un karşına Bir belge koy bari ortaya.Her belge bu sahte bu yalan bu propaganda demekle olmuyor.
Ezik zavallı insan .Bi daha dersini çalış öle gel otur sıfır.
Bu arada bu nişanyan kim diyenler için bir link.Bakın bu kişi neyapmış.Seviye diz boyu.

5 yorum:

agin dedi ki...

iyi hoş yazmışsın da yusuf halçoğlu da ne kadar tarafsız bir tarihçi..kendisini tarih üstadı olarak tanıtmışsın..şahsiyet büyük bir türkçü..ve resmi türk teziinin ana savunucusudur...biliminr ideoloji katmıştır..nişanyan ise kaale alınmayacak bir bey..

blue tie dedi ki...

Valla son günlerde götünde yaşı olan bunu Türkler'den bilir oldu.
Türküm demek nerdeyse faşistlikle bir tutulur sayılıyor.2.Mahmut kol düğmesi takmakla olmuyor bu işler yaşadığın ülkenin çıkarlarını dışarıdaki ülkelere karşı savunman gerekli.Ermenilerden hiç bu kararlara karşı öle aham şaham bir tepki gelmedi.Aslında onlarda son derece memnun bu gidişten ama sesli bir biçimde dile getiremiyorlar.Bu arada Prof olmak için bir işin ehli, belli bir asamayi asmis takdire deger kisi olmalıdır.

agin dedi ki...

ermeniler desin ki ya sorun değil bizim dedelerimiz vatanından toprağından edildi,çok normal bu..yapmayın yahu..bu kadar da insafsız olunmaz..adamlar sessiz duruyor diye adamlara kızıyorsunuz..götünde yaşı olan,kaşında ak olan gibi acayip acayip benzetmeler de bir yere getirmez efendim.tarihin acılarında yaşamaya,o ölüleri hala diri tutmaya çalışan zihniyet oldukça bu sorunlar sürer...hak ettiler,oh iyi yaptık karşıdakini rencide eder..yapmayın yahu..anlamıyorum bu dünya milletlerinin hepsi de kötü...

bu arada bu ülkede kaç prof. işinin ehli..ben halaçoğlu işinin ehli değil de demedim..ben de işinin ehli diyorum..ideolojiyi iyi bir şekilde bilime katmış..tezi iyi bir şekilde savunuyor..

blue tie dedi ki...

Fatura herzaman Türklere çıktığı sürece senden para ve toprak talep ettikleri sürece benim için milleti sadıka diye bir topluluk yok.Dink öldüğünde yürüyenler niye yürüdüler niye tepki gösterdiler.İnsan değerli olduğundan.Milliyeti sadece bir faktördü.Bizim büyük elçilerimiz tavuk boğazlanır gibi öldürüldüğünde kaç kişi yürüdü.Bırakın bu palavraları beyzadem.Dünyayı herzaman çıkarlar yönetmiştir.Yoksa amerikanın umrundamı sanıyosun.Yazdıkları o bildirge sadece kağıt üstünde.Kızılderilileri yok etmiş veya cezayir katliamını yapmış ,filistinlerin üstüne bomba yağdıran ülke bana ders veremez.Onlar aynaya baksınlar. Üstelikte bu olaylar yaşanırken onlarda savaş bile yoktu .Biz var olma savaşı veriyorduk. Anlıycayın sen bu kafayla gidersen haklı olduğun konuda onların siyasi görüşünü güdersen ortada ne bir devlet nede bir millet bırakırlar.Belki şimdi değil. Ama biliyoruz ki Türkler her zaman dış politikada zayıf kalmışlardır.Masada nedense basiretimiz bağlanıyor.50-100 sene sonra bunların acısını torunların yaşamasını istemem.Ülkeler ve milletler dost değillerdir.Aksini düşünmek trajedidir.Zaten dünya savaşlarıda bir trajedi değilmiydiler.

agin dedi ki...

teşekkür ederim sayın blogger...keşke bu acıları yaşayan toplumları tanımış olsanız..ben türkler suçlu veya ermenile azgın demenin manasız olduğunu anlatmaya çalışıyorum..burda bu kadar oluyor..çok teşekkür ederim..